EN

Διαγωνισμοί Φυλλαδίου Προσφορών έως 6 Μαΐου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
09/04/2019
Χρησιμοποιήστε την Xtra Card και κερδίστε στις αγορές σας έξτρα προνόμια με ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ και πλούσια ΔΩΡΑ!
 
Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τους Όρους Διαγωνισμών.
 
Ξεφυλλίστε το τελευταίο Φυλλάδιο Προσφορών 
 
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ A.E.– BARILLA HELLAS Α.Ε
(Δώρα: ΔΥΟ (2) ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ αξίας 250€)
 
 1. Στο διαγωνισμό που διοργανώνουν οι εταιρίες ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ και BARILLA HELLAS ΑΕ   για το διάστημα 10/04/2019 έως 06/05/2019, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι νόμιμοι και μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος άνω των 18 ετών που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα  και είναι κάτοχοι της κάρτας πιστότητας Xtra-Card. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιριών ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ και BARILLA HELLAS ΑΕ καθώς και οι συγγενείς τους Α’ και Β’ βαθμού.
 2. Οι συμβαλλόμενες εταιρίες συμμετέχουν ως εξής: Η εταιρία BARILLA HELLAS ΑΕ προσφέρει τα δώρα του διαγωνισμού, ενώ η εταιρία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ διαθέτει τα καταστήματα λιανικής όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγορές των επιλεγμένων προϊόντων, διαχειρίζεται το αρχείο μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του παρόντος διαγωνισμού και σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για τα προσωπικά δεδομένα, διεξάγει την ηλεκτρονική κλήρωση του παρόντος διαγωνισμού, επιμελείται της παράδοσης των δώρων στους νικητές και γενικά αναλαμβάνει κάθε σχετική ενέργεια για την πραγματοποίηση του Διαγωνισμού πλην της προσφοράς των δώρων που αναλαμβάνει η εταιρία BARILLA HELLAS ΑΕ.
 3. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όλων των κατόχων κάρτας Xtra-Card των οποίων τα προσωπικά τους στοιχεία είναι σωστά ενημερωμένα και η επικοινωνία μαζί τους είναι εφικτή (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο).
 4. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα (1) δώρο.
 5. Με την επιφύλαξη των όσων ορίζονται στους όρους 1 και 3 του παρόντος ο κάτοχος της Xtra-Card συμμετέχει αυτόματα στο διαγωνισμό με τη χρήση της κάρτας πραγματοποιώντας αγορά μιας ή/και περισσοτέρων συσκευασιών από τα προϊόντα της μάρκας «MISKO»
 6. Κάθε αγορά συσκευασίας «MISKO» αποτελεί και μια συμμετοχή στην κλήρωση.
 7. Επιπλέον, τη συμμετοχή του στην κλήρωση μπορεί να εξασφαλίσει κάθε  ενδιαφερόμενος και χωρίς να αγοράσει τα επιλεγμένα είδη. Αρκεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα κεντρικά γραφεία της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., 1ο χλμ Γαζίου Κρουσώνα, Ηράκλειο Κρήτης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00 στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2810.824140 και να δηλώσει τα στοιχεία του και τον αριθμό της Xtra-Card για τη συγκεκριμένη προωθητική δραστηριότητα στο τμήμα marketing. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν είναι κάτοχος Xtra-Card, δύναται να εκδώσει μια εκείνη τη στιγμή. Σημειώνεται ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος α) είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την εγκυρότητα των στοιχείων που δίνει και β) σε όλη τη διάρκεια της ενέργειας έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο μια φορά σε αυτή κατά αυτόν τον τρόπο.
 8. Όποιος κάτοχος της ως άνω κάρτας πιστότητας δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην προωθητική ενέργεια για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να το δηλώσει τηλεφωνικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ενέργειας από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00 στο τμήμα marketing της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2810.824154
 9. Η ηλεκτρονική κλήρωση θα διενεργηθεί στα κεντρικά γραφεία της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. 1ο χλμ Γαζίου Κρουσώνα, Ηράκλειο Κρήτης, την 10.5.2019, με βάσει τα στοιχεία της κάρτας μέλους των συμμετεχόντων, παρουσία της συμβολαιογράφου Ειρήνης Γιασαφάκη.
 10. Θα αναδειχθούν δύο (2) τυχεροί οι οποίοι θα κερδίσουν, τα παρακάτω:
 • Δύο (2) Ταξιδιωτικές Δωροεπιταγές, αξίας 250€
Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν από ταξιδιωτικές υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία C.T.M. International Α.Ε και περιλαμβάνουν:
 • Αεροπορικά / Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου
Σημειώσεις: ο τυχερός θα έχει στη διάθεσή του 3 μήνες (από τη στιγμή ενημέρωσής του) να επικοινωνήσει με την εταιρεία C.T.M. International Α.Ε και μέχρι τέλος τους 2019 για να πραγματοποιήσει τις υπηρεσίες. Η εταιρεία C.T.M. International Α.Ε δεν συνεργάζεται με airbnb και low cost αεροπορικές εταιρείες. Για την ενοικίαση αυτοκινήτου, ο οδηγός χρειάζεται να είναι άνω των 21 ετών και να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας.
 • Επιπλέον, θα αναδειχθούν και δύο (2) αναπληρωματικοί νικητές.
 1. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το κατάστημα της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. στο οποίο πραγματοποιήθηκε η αγορά κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες (09:00 – 21:00). Ο τυχερός που δεν έχει δηλώσει τηλέφωνο επικοινωνίας θα πρέπει ο ίδιος να αναζητήσει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στις αφίσες που έχουν αναρτηθεί στις διευθύνσεις των καταστημάτων λιανικής. Στην περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν ανταποκριθεί θετικά ή καταστεί ανέφικτη η τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα από τρείς (3) τουλάχιστον προσπάθειες επικοινωνίας μέχρι τις 20.5.2019, θα αντικατασταθεί αυτόματα από τον 1ο αναπληρωματικό νικητή, ο οποίος θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά τις επόμενες ημέρες.
 2. Στην περίπτωση όπου παρέλθει 1 μήνας από την ημερομηνία ανάδειξης  των αρχικών και αναπληρωματικών νικητών και κάποιος έστω και ο αναπληρωματικός νικητής δεν έχει παραλάβει για οποιοδήποτε λόγο που τον αφορά το έπαθλο, τότε αυτό χάνεται και η εταιρεία Αφοί ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. μπορεί να το διαθέσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
 3. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα και προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται ολικώς  ή μερικώς με χρήματα και δεν είναι δυνατόν να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλο δώρο.
 4. Τα στοιχεία των νικητών που θα αναδειχθούν από την κλήρωση:
  1. θα κοινοποιηθούν στις διευθύνσεις των καταστημάτων λιανικής της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.
  2. θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.xalkiadakis.gr/el/home
  3. θα κοινοποιηθούν στην BARILLA HELLAS ΑΕ
 5. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. 1ο χλμ Γαζίου Κρουσώνα, Ηράκλειο Κρήτης, τηλ 2810.824154 για να μάθουν επιπλέον λεπτομέρειες για το διαγωνισμό.
 6. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τη διαδικασία συμμετοχής τους στο διαγωνισμό από το υποστηρικτικό υλικό της ενέργειας (δείκτες ραφιού, φυλλάδιο κλπ) που θα βρίσκεται στους χώρους των καταστημάτων για την περίοδο 10/04/2019 έως 06/05/2019. Ακόμη, οι όροι του παρόντος θα βρίσκονται αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.facebook.com/xalkiadakis.gr.
 7. Οι διοργανώτριες εταιρίες BARILLA HELLAS ΑΕ και ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. δικαιούνται να ματαιώσουν το διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους του ή να μεταβάλλουν τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για οποιονδήποτε λόγο, όπως αμέλεια τρίτων, αδυναμία τρίτων για τη διάθεση των δώρων κ.λπ. Στην τελευταία περίπτωση οι διοργανώτριες εταιρείες διατηρούν την ευχέρεια αντικατάστασης των δώρων με άλλα αντίστοιχης αξίας.
 8. Οι διοργανώτριες εταιρίες ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. και BARILLA HELLAS ΑΕ διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της ημέρας και ώρας της κλήρωσης για σπουδαίο λόγο, ορίζοντας νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί στις διευθύνσεις των super market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ προς πληροφόρηση κάθε ενδιαφερόμενου. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οποιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι των Διοργανωτριών εταιρειών.
 9. Οι εταιρίες ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. και BARILLA HELLAS ΑΕ δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Επίσης, οι διοργανώτριες εταιρίες δε φέρουν καμία ευθύνη για περιστατικά,  που συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας  και τα οποία έχουν ως συνέπεια την αδυναμία εκτελέσεως των απορρεουσών από το παρόν υποχρεώσεων ενώ απαλλάσσονται σύμμετρα και αζήμια των εκατέρωθεν υποχρεώσεών τους. Επίσης, οι BARILLA HELLAS ΑΕ και ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. δε φέρουν ευθύνη για τυχόν ελαττώματα των δώρων του διαγωνισμού. Περαιτέρω, η ευθύνη της εταιρίας BARILLA HELLAS ΑΕ έναντι των τρίτων περιορίζεται στην προσφορά των δώρων του Διαγωνισμού. Για όλα τα άλλα θέματα του Διαγωνισμού (διενέργεια, κλήρωση, αποστολή των δώρων στους νικητές κ.λπ.) αποκλειστικά υπεύθυνη έναντι των τρίτων είναι η εταιρία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.
 10. Οι εταιρίες BARILLA HELLAS ΑΕ και ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. διατηρούν την ευχέρεια να ακυρώνουν συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από τις εταιρείες παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσες αυτές, ήτοι οι εταιρίες, το βάρος της αποδείξεως) τότε οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να αποκλείσουν το συμμετέχοντα από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσουν το δώρο.
 11. Ο κάθε συμμετέχων αποδέχεται τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων όπως έχουν δοθεί από αυτόν στην Xtra-Card για τους σκοπούς του διαγωνισμού από την εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον εν λόγω διαγωνισμό συνιστά και εκ μέρους του ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έδωσε κατά την εγγραφή του στην Xtra-card και την καταχώριση τους αποκλειστικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού, από την εταιρία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε όπως επίσης και την δημοσιοποίησή τους στην ιστοσελίδα www.xalkiadakis.gr/el/terms.
 12. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.
 13. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεση χρήσης των προσωπικών του δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή στην ιστοσελίδα www.xalkiadakis.gr/el/privacy. Περαιτέρω, εφόσον θεωρεί ότι θίγονται τα δικαιώματά του, κάθε συμμετέχων μπορεί να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
 14. Οι παρόντες όροι έχουν κατατεθεί στον συμβολαιογράφο Γιασαφάκη Ειρήνη. Κάθε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος όπως αυτό έχει κατατεθεί στον παραπάνω συμβολαιογράφο. Συμφωνείται ρητά ότι για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με το διαγωνισμό αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.
 
 
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
«Αγοράζοντας 2 οποιαδήποτε προϊόντα Finish, συμμετέχετε αυτόματα σε κλήρωση για ένα πλυντήριο πιάτων BOSCH και 50 δωροεπιταγές Χαλκιαδάκη των 10€ η κάθε μια»
Οι εταιρείες Reckitt Benckiser και Χαλκιαδάκης A.E.  με τα σχετικά καταστήματα διοργανώνουν διαγωνισμό. H εταιρεία Reckitt Benckiser αναλαμβάνει τα δώρα του διαγωνισμού και η εταιρεία Χαλκιαδάκης διαθέτει τα καταστήματα, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός καθώς και διαχειρίζεται την κάρτα Xtra Card Χαλκιαδάκης . Σημειώνεται ότι συμμετέχουν όλα  τα καταστήματα Χαλκιαδάκης.
 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό θα ακυρωθεί άμεσα και οι ανωτέρω θα υποχρεούνται στην επιστροφή οποιουδήποτε δώρου θα έχουν τυχόν λάβει.
 2. Εξαιρούνται της συμμετοχής στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι των εταιρειών Reckitt Benckiser και Χαλκιαδάκης καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.
 3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 10/04/2019 έως 06/05/2019 (εφεξής η «διάρκεια») στα καταστήματα Χαλκιαδάκης.
 4. Από τις 10/04/2019 στα Super market Χαλκιαδάκης θα υπάρχει  διαφημιστικό υλικό με πληροφορίες για το διαγωνισμό. Με την αγορά δυο οποιωνδήποτε προϊόντων Finish ο καταναλωτής έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά μπορεί να κερδίσει μόνο μία (1) φορά.
 5. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ισχύουν και τα εξής:
 • Αγορά μιας οποιασδήποτε συσκευασίας Finish ταμπλέτας ALL IN 1 20 τεμαχίων και Quantum 18 τεμαχίων, οι καταναλωτές θα παίρνουν δώρο μια(1) ίδια συσκευασία(1+1 Δώρο, άδετο πακέτο προσφοράς),
 • Αγορά μιας οποιασδήποτε συσκευασίας Finish ταμπλέτας ALL IN 1, Quantum 22, 27, 36, 42 τεμαχίων και Finish Gel, προσφορά καταναλωτή -45%
 • Αγορά μιας οποιασδήποτε συσκευασίας Finish εκθαμβωτικού, προσφορά καταναλωτή -10%
 • Αγορά μιας οποιασδήποτε συσκευασίας Finish συντηρητικών πλυντηρίου πιάτων, προσφορά καταναλωτή -30%
 
Και χρησιμοποιώντας στο ταμείο του Καταστήματος, κατά τις σχετικές ταμειακές συναλλαγές, την Xtra card Χαλκιαδάκης κάθε συμμετέχων αποκτά αυτομάτως δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
 1. Θα κληρωθούν συνολικά έντεκα  (51) νικητές, τα ονόματα των οποίων θα αναρτηθούν στον ιστοχώρο www. xalkiadakis.gr.
Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα πλυντήριο πιάτων ενώ οι υπόλοιποι πενήντα (50) θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των δέκα ευρώ  (10,00).
 1. Οι 10 νικητές των Δώρων θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. στα γραφεία της, στις 10.5.2019 και ώρα 10:00. Η κλήρωση θα γίνει με βάση τα στοιχεία της Xtra Card Χαλκιαδάκης. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή της κλήρωσης στον ως άνω τόπο ή κατά την προαναφερόμενη ημέρα ή/και ώρα, οι Διοργανώτριες εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν, την ημέρα, ώρα. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οποιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι των Διοργανωτριών εταιρειών. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, οι Διοργανώτριες εταιρείες απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελάττωμα των Δωροεπιταγών ή/και για τυχόν βλάβη - ζημία για οποιονδήποτε λόγο από τη χρήση Δωροεπιταγών ή/και για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη.
 2. Ειδική συμφωνία για την παραλαβή του πλυντηρίου , εγγύηση κλπ. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής ή βλάβης ή κλοπής του δώρου κατόπιν της παραλαβής του για οποιαδήποτε αιτία ή λόγο, ουδεμία ευθύνη φέρουν οι Διοργανώτριες.  Διευκρινίζεται πως κάθε έξοδο και μετακίνηση - μεταφορά που απαιτείται για την παραλαβή και χρήση του δώρου βαρύνει αποκλειστικά και μόνον τους νικητές.
 3. Τα Δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα ανεπίδεκτα μεταβίβασης, εκχώρησης, ανταλλαγής ή αντικατάστασης και δεν μπορούν να εισπραχθούν σε μετρητά.
 4. Οι Διοργανώτριες εταιρείες δικαιούνται να τροποποιούν τους όρους του Διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν οποιαδήποτε προθεσμία ή Διάρκεια αυτού, να ματαιώσουν ή αναβάλουν το Διαγωνισμό με σχετική ανακοίνωση εντός των Καταστημάτων ή/και στον ιστοχώρο www.xalkiadakis.gr . Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οπoιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι των Διοργανωτριών εταιρειών.
Οι Διοργανώτριες εταιρείες δεν φέρουν καμία ευθύνη, αν για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ.), δεν μπορέσουν να εκτελέσουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσονται σύμμετρα και αζήμια των εκατέρωθεν υποχρεώσεών τους. Επίσης, οι Διοργανώτριες εταιρείες δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη.
Οι Διοργανώτριες εταιρείες διατηρούν την ευχέρεια να ακυρώνουν συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος και/ή κριθούν παράνομες και καταχρηστικές. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.
 Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδοτούν τις Διοργανώτριες εταιρίες για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του internet. Έτσι, οι Διοργανώτριες εταιρείες επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και να προβούν σε χρήση του ονόματος και της εικόνας των συμμετεχόντων, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους, ο κάθε δε συμμετέχων στο Διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως στις Διοργανώτριες εταιρείες και την προς τούτο συναίνεσή του και αναγνωρίζει ότι η ως άνω προβολή τους για διαφημιστικούς σκοπούς δεν προσβάλει την προσωπικότητά του.
Κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς και ανεκκλήτως, όπως τα μη ευαίσθητα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τις Διοργανώτριες εταιρείες μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από τις ίδιες είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσουν οι ίδιες για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους.
Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που έχουν αναρτηθεί στο: https://www.xalkiadakis.gr/el/terms.
 
Οι όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό είναι κατατεθειμένοι ήδη στη συμβολαιογράφο Αθηνών Ειρήνη Φίλη, Ζ. Πηγής, αρ. 3, 10678 Αθήνα, τηλ. 210-3805489 και ακριβές αντίγραφό τους δικαιούται να λάβει κάθε συμμετέχων, με δική του χρέωση. Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής θα βρίσκονται επίσης καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.xalkiadakis.gr .Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.
 Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση των παραπάνω αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.»
 
 
 

Περισσότερα...

19/09/2023
Διαγωνισμοί Φυλλαδίου Προσφορών έως 10 Οκτωβρίου 2023
30/08/2023
Διαγωνισμοί Φυλλαδίου Προσφορών έως 19 Σεπτεμβρίου
04/08/2023
Διαγωνισμοί Φυλλαδίου Προσφορών έως 29 Αυγούστου 2023
20/07/2023
Κατέβασε το ανανεωμένο App Xalkiadakis και κέρδισε 50 πόντους στην Xtra Card!
11/07/2023
Διαγωνισμοί Φυλλαδίου Προσφορών έως 2 Αυγούστου 2023
20/06/2023
Διαγωνισμοί Φυλλαδίου Προσφορών έως 11 Ιουλίου 2023
30/05/2023
Διαγωνισμοί Φυλλαδίου Προσφορών έως 20 Ιουνίου 2023

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες