EN

Κοτόπουλο με φασκόμηλο από την Κρήτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
29/08/2017
Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη.
 
Υλικά

- 1 µέτριο κοτόπουλο
- 1 µεγάλο κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
- χυµός ενός λεµονιού
- αλάτι
- 2 κλαδάκι φασκόµηλου
 
Εκτέλεση
 
Πλένουµε το κοτόπουλο και το κόβουµε κοµµάτια. Το τσιγαρίζουµε στο λάδι µαζί µε το κρεµµύδι και αφού ροδίσει το σβήνουµε µε κρασί. Αλατίζουµε, προσθέτουµε και λίγο νερό και το βράζουµε µέχρι να ψηθεί (περίπου µια ωρίτσα). Ρίχνουµε το λεµόνι και το φασκόµηλο και βράζουµε για 5 λεπτά ακόµα. Το συνοδεύουµε µε πιλάφι αρωµατισµένο µε µάραθο και σύκα.

Περισσότερα...

11/08/2023
Καπρικό στον φούρνο του σπιτιού
13/06/2023
Καμμένο cheesecake των Βάσκων - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Σοκολατόπιτα με σμέουρα - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Μπάρες με βρώμη και μπανάνα - Στέλιος Παρλιάρος
07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες