EN

Ζυμαρικά με αβοκάντο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
30/04/2020
Δεν είναι το καλό, αλλά το κακό που προκαλεί την ενοχή… για αυτό και εμείς στη δίαιτά μας συνδυάζουμε με καλό τρόπο τα ζυμαρικά!
 
Τα καταναλώνουμε στη σωστή ποσότητα και τα απολαμβάνουμε δίχως ενοχές!
 
Συνδυάστε ζυμαρικά με σάλτσα από αβοκάντο.
 
Για να φτιάξετε τη σάλτσα για περίπου 2 μερίδες θα χρειαστείτε:
- 2 αβοκάντο
- 10 γρ. σκόρδο, λιωμένο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- φρέσκο βασιλικό περίπου 4 κ. σούπας ψιλοκομμένο
- αλάτι με προσοχή
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 
Τα πολτοποιείτε όλα μαζί στο μπλέντερ και τα ρίχνετε στα βρασμένα στραγγισμένα ζυμαρικά της προτίμησής σας, καθώς και στην επιτρεπόμενη ποσότητα για σας!
 
p.s i Eat Healthy
 
Μπορείτε στο τέλος να προσθέσετε λίγη τριμμένη παρμεζάνα ή για vegan εκδοχή θρυμματισμένα κάσιους ή κουκουνάρι.
 
Μια εύκολη και υγιεινή συνταγή από τη διαιτολόγο Σεβίνα Μαστρογιάννη.

Περισσότερα...

03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Γαριδοκεφτέδες στον φούρνο - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Κουτεντάκης - Ποιοτικό Κρέας
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες