EN

Σαλάτα με στάρι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
21/07/2017
Από τον Πολιτιστικό σύλλογο Αποστολιανών Πεδιάδος
 
Υλικά
 
- 2 ποτήρια στάρι σπασµένο
- 2 ντοµάτες κοµµένες σε µικρά κοµµάτια
- 2 αγγουράκια κοµµένα σε µικρά κοµµάτια
- 3 κρεµµυδάκια φρέσκα ψιλοκοµµένα
- 1 µατσάκι δυόσµο ψιλοκοµµένο
- 1 µατσάκι µαϊντανό ψιλοκοµµένο
- 1 µικρό µατσάκι γλιστρίδα κοµµένη  µε το χέρι σε µικρά κοµµάτια
- 2 αβοκάντο κοµµένα σε µικρά κοµµάτια
- ελαιόλαδο
- χυµό απο µισό λεµόνι
- αλάτι 
 
Εκτέλεση
 
Αποβραδίς βράζουµε σε αλατισµένο νερό το στάρι, ίσα να πάρει µια βράση, το σκεπάζουµε και το αφήνουµε να φουσκώσει. Όταν το στάρι φουσκώσει και κρυώσει το βάζουµε σε σουρωτήρι και τ' αφήνουµε να στραγγίξει όλο το βράδυ.
 
Την επόµενη µέρα πλένουµε τα µυρωδικά και τα λαχανικά και τα αφήνουµε να στραγγίξουν, τα κόβουµε και τα τοποθετούµε µέσα σε ένα βαθύ µπόλ, προσθέτουµε το στάρι, το αβοκάντο, τη γλιστρίδα, το λάδι, το χυµό λεµονιού, το αλάτι και τα ανακατεύουµε πολύ καλά. 

Περισσότερα...

11/08/2023
Καπρικό στον φούρνο του σπιτιού
13/06/2023
Καμμένο cheesecake των Βάσκων - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Σοκολατόπιτα με σμέουρα - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Μπάρες με βρώμη και μπανάνα - Στέλιος Παρλιάρος
07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες