EN

Χοιρινό γιαχνί με αγριαγκινάρες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
29/05/2018
Aπό τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νιπιδιτού
 
Υλικά
- 1-1/2 κιλό κρέας χοιρινό
- 1 κιλό αγριαγκινάρες
- 3 κρεμμύδια
- Λάδι
- 1 μεγάλο ματσάκι μάραθο
- 5-6 ντομάτες τριμμένες
- 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
 
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις αγριαγκινάρες και κρατάμε το τρυφερό τους μέρος. Αφαιρούμε τα μυτερά αγκάθια που έχουν στην άκρη κάθε φύλου, βγάζουμε τη λεπτή εξωτερική μεμβράνη, τις πλένουμε καλά και τις μισοβράζουμε.
 
Στο τσικάλι ρίχνουμε το λάδι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το μάραθο. Τσιγαρίζουμε για λίγο το κρεμμύδι, προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να τσιγαριστεί και αυτό.
 
Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις. Προσθέτουμε τις αγριαγκινάρες(χωρίς το ζωμό τους), τη ντομάτα με το αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά(εάν χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό προσθέτουμε από τον ζωμό της αγριαγκινάρας) μέχρι να δέσει η σάλτσα.
 
Ελέγχουμε αν τα υλικά μας είναι ψημένα και σβήνουμε τη φωτιά.

Περισσότερα...

12/10/2022
Σοκολατένια Muffin - Littlehands_blw
31/08/2022
Energy balls - The_coook
31/08/2022
Σουβλάκια Φρούτων & Λαχανικών - The_coook
01/07/2022
Μπρουσκέτες με τονοσαλάτα - The_coook
18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες