EN

Καλή σχολική χρονιά είναι η ασφαλής σχολική χρονιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
08/09/2020
Καλή σχολική χρονιά είναι η ασφαλής σχολική χρονιά
 
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει, με κέφι, όρεξη, αλλά και πολλές ιδιαιτερότητες που φέρνουν αλλαγές στην καθημερινότητα των μαθητών, μικρών και μεγάλων.
 
Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, η ασφάλεια και η ατομική προστασία κυριαρχούν, ενώ βασικό μέλημα κάθε γονέα - μαζί με την αγορά των απαραίτητων σχολικών ειδών - είναι η υγειονομική θωράκιση κάθε μαθητή. Γι’ αυτό και σε κάθε σχολική λίστα, περίοπτη θέση κατέχουν πλέον τα είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας. Μάσκες, αντισηπτικά, μαντηλάκια, κ.α. είναι πλέον είδη προτεραιότητας για όλους και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης είναι ο καλύτερος «σύμμαχος» στην μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αφού προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη. Σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών, τα σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι γεμάτα από πληθώρα ειδών που ενισχύουν την ασφάλεια κάθε μαθητή, όπως ισοθερμικά τσαντάκια, παγουρίνο και δοχεία φαγητού. Μάλιστα, στο νέο φυλλάδιο που κυκλοφορεί, οι γονείς μπορούν να βρουν προτάσεις σωστής διατροφής για τα παιδιά, με πολλές ιδέες που θα βοηθήσουν κάθε γονέα να προετοιμάζει στο σπίτι νόστιμα και υγιεινά σνακ που μπορεί να πάρει κάθε παιδί στο σχολείο, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Και φυσικά, θα βρούμε και μια μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όπως σακίδια, επώνυμα και μη (από 4,90 ευρώ), γραφική ύλη, κασετίνες, τσάντες, κ.α.
Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ψωνίζουμε με τη μέγιστη ασφάλεια, αφού εφαρμόζονται από την πρώτη στιγμή και με σχολαστικό τρόπο όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, και με την πιστοποίηση της TUV Hellas (TUV Nord) με το σήμα «Safe Shopping» για όλα τα καταστήματα της! Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται, πέρα από τη σωστή εφαρμογή, την εδραίωση των συνθηκών που είναι ικανές να κάνουν κάθε πελάτη να αισθανθεί σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε επίσκεψή του σε ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.
Κι επειδή τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης είναι άρρηκτα συνδεδεμένα εδώ και 40 χρόνια με την κοινωνική αλληλεγγύη, για μια ακόμα χρονιά συγκεντρώνονται σχολικά είδη (καινούργια ή σε πολύ καλή κατάσταση) για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε όλα τα Χαλκιαδάκης ΜΑΧ! Η δράση ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, οπότε αν κι εσείς θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης αλυσίδας προσφοράς, βιαστείτε!
 
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί, μια καλή αλλά και ασφαλή σχολική χρονιά, με μια επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της γειτονιάς μας. Και ας φροντίσουμε με τη μέγιστη κοινωνική συνυπευθυνότητα, αυτή η χρονιά να είναι – πραγματικά – ανεπανάληπτη!
 
 
 
 
 
 

Περισσότερα...

24/11/2022
Διπλή Βράβευση της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για τα κρεοπωλεία της στα Meat Awards
27/10/2022
Ευχάριστα νέα για τρίτεκνους και πολύτεκνους από τη μεγαλύτερη οικογένεια της Κρήτης
27/10/2022
Δίπλα στη GenZ και το ΕΛ. ΜΕ. ΠΑ.!
25/10/2022
Δίπλα σου με τη νέα Happy Home Card για ακόμα περισσότερα προνομία & δώρα!
24/10/2022
Στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί!
24/10/2022
Ζήσε την πιο Gourmet εμπειρία με προϊόντα Φάρμα Μητσόπουλος!
22/10/2022
Δίπλα σας ξανά το s/m Χαλκιαδάκης στο Κολονέλο Σητειας

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες