EN

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στηρίζουν την κρητική διατροφή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
28/09/2017
Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στηρίζουν την κρητική διατροφή
 
   Το ότι η κρητική διατροφή είναι μοναδική και προσφέρει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας, είναι πλέον γνωστό. Αμέτρητες οι επιστημονικές έρευνες και οι μελέτες που το πιστοποιούν. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η κρητική διατροφή αποτέλεσε την βάση για την ανάπτυξη γευστικών προτάσεων σε κουζίνες ανά τον κόσμο.
   Αυτή την ιδιαίτερη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας προσπαθούν να προφυλάξουν, να αναδείξουν και να προβάλουν τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Η μεγάλη κρητική εταιρεία, που στηρίζει διαχρονικά την παράδοση, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης. Γι’ αυτό και σε συνεργασία με δραστήριους Πολιτιστικούς Συλλόγους απ’ όλη την Κρήτη, συγκεντρώνουν και προβάλλουν τοπικές, παραδοσιακές συνταγές απίστευτης νοστιμιάς αλλά και θρεπτικής αξίας για τον οργανισμό μας, φροντίζοντας να θυμούνται αγαπημένες γεύσεις οι παλαιότεροι, αλλά και να μαθαίνουν οι νεότερες γενιές την διατροφή των προγόνων μας.
   Ταυτόχρονα όμως, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ενισχύουν και την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους εθελοντές – μέλη των Συλλόγων αυτών για να μην χαθεί η πολύτιμη κρητική διατροφή, αλλά και για να διατηρηθούν οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο υποστηρίχθηκαν οικονομικά 185 πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε είδους, απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Κρήτη, με ποσό που υπερβαίνει τις 30.000 €!
   Ανάμεσα σε αυτές τις εκδηλώσεις, περίοπτη θέση κατείχαν και οι δράσεις που «ξέθαψαν» παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς, ανάδειξαν τα μοναδικά προϊόντα της Κρητικής γης και έφεραν στο νου θύμησες μιας άλλης εποχής, πιο αγνής, πιο ανέμελης, πιο… νόστιμης! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το φαγητό δημιουργεί αναμνήσεις και μια ιδιαίτερη γεύση από ένα βότανο των Κρητικών βουνών, μια μυρωδιά που θα πλημυρίσει την κουζίνα, μπορεί να δημιουργήσει ένα συναίσθημα που δύσκολα το ξεχνάς, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
   Μπορείτε κι εσείς να βρείτε αυτές τις παλιές, αυθεντικές κρητικές συνταγές στα φυλλάδια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ή στο site της εταιρείας www.xalkiadakis.gr, να τις μαγειρέψετε και να τις απολαύσετε με την οικογένεια και την παρέα σας.
   Μπορείτε ακόμα να πάρετε μέρος και στους γευστικούς διαγωνισμούς που διοργανώνουν τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μέσα από την σελίδα τους στο Facebook  (δείτε εδώ) και να κερδίσετε πλούσια δώρα μαγειρεύοντας κρητικά, παραδοσιακά και προπαντός υγιεινά!
 
   Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε απολαύσει ένα γνήσιο κρητικό γεύμα!

Περισσότερα...

22/09/2023
Φτιάχνουμε snack με τους μικρούς μας φίλους!
13/09/2023
ΟΦΗ και Super Markets Χαλκιαδάκης
06/09/2023
Η μεγάλη οικογένεια της Κρήτης!
05/09/2023
Ο πιο καλός ο μαθητής είναι…ο Χαλκιαδάκης!
31/08/2023
Ώρα για παιχνίδι! Μπείτε στην κλήρωση για 20 PS5 & 20 Apple Watch 8!
03/08/2023
Ώρα για παιχνίδι! Κερδίστε 20 PS5 & 20 Apple Watch 8!
19/07/2023
Τα μαλλιά σου κερδίζουν λάμψη στα super markets Χαλκιαδάκης

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες