EN

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης «Με Υπερηφάνεια» δίπλα στους παραγωγούς της Κρήτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/11/2021
 
Τα προϊόντα του τόπου μας πρωταγωνιστούν στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης!
 
Ξεκίνησε και φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο αφιέρωμα στα προϊόντα της Κρήτης, μια δράση - γιορτή που έγινε θεσμός από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.
 
Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία της Κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. και τη δράση «Με Υπερηφάνεια», ειδικές σημάνσεις και προβολές «αποκαλύπτουν» στους καταναλωτές τις εκπτώσεις που τους περιμένουν σε διάφορες κατηγορίες κρητικών προϊόντων με την χρήση της Xtra card Χαλκιαδάκης. Την κάρτα που δίνει πόντους και επιστρέφει χρήματα, αποκλειστικά με αγορές Κρητικών προϊόντων.
 
Το μεγάλο αφιέρωμα ξεκίνησε ήδη και έως και τις 22 Νοεμβρίου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν:
 
  • Όλα τα Κρητικά παξιμάδια, με έκπτωση έως και 30%
  • Όλα τα Κρητικά αυγά, με έκπτωση 25%
  • Όλα τα Κρητικά φρούτα, με έκπτωση 20%
  • Όλα τα λευκά κρητικά κρασιά, με έκπτωση έως και 40%
Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Η γιορτή ανάδειξης των γεύσεων - θησαυρών που καλύπτει ολόκληρη την Κρήτη, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2021 και θα παρουσιάσει «Με Υπερηφάνεια» εκατοντάδες προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από τοπικούς παραγωγούς, στηρίζοντας τον αγώνα και επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους.
Είναι γνωστό άλλωστε πως η Χαλκιαδάκης Α.Ε. παραμένει ενεργός συμπαραστάτης και προβάλλει με τον ιδανικότερο τρόπο το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα: 2.920 κωδικοί Κρητικών προϊόντων βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης - η μεγαλύτερη ποικιλία κρητικών προϊόντων στην Κρήτη - ενώ σχεδόν το 25% του συνολικού τζίρου της εταιρείας αφορά σε Κρητικά προϊόντα και έχει επιστρέψει στην τοπική οικονομία!
Παράλληλα, μέσω της Xtra card Χαλκιαδάκης, της κάρτας που επιστρέφει 5 € σε κάθε 100 € αγορών, επεστράφησαν την προηγούμενη χρονιά σχεδόν 1.000.000€ στους καταναλωτές που επέλεξαν Κρητικά προϊόντα για το τραπέζι τους!
Ταυτόχρονα όμως, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. φροντίζει ώστε ο καταναλωτής να μαθαίνει τα πάντα γύρω από τα Κρητικά προϊόντα που προμηθεύεται. Μέσα από ένα πρωτοπόρο σύστημα ιχνηλασιμότητας του εξασφαλίζει τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων που θα επιλέξει. Το e-cert, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα που καθιέρωσε η κρητική εταιρεία από το 2013, πιστοποιεί ότι κάθε φρούτο και λαχανικό που μπαίνει στα μανάβικα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, «παρακολουθείται» και ελέγχεται από εξειδικευμένους γεωπόνους σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, από την καλλιέργεια και την συγκομιδή, μέχρι να φτάσει στο μανάβικο ενός καταστήματος. Και όλη αυτή η καταγεγραμμένη διαδρομή, είναι προσβάσιμη από τον κάθε καταναλωτή έτσι ώστε να μπορεί να μαθαίνει τα πάντα για ό,τι αγοράζει: Ποιος είναι ο παραγωγός, που βρίσκεται το χωράφι, πότε φυτεύτηκε, ποια είναι η έκτασή του, ποιοι γεωπόνοι το παρακολουθούν, τι ποικιλία είναι, το είδος της καλλιέργειας, κλπ. (Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ: https://www.xalkiadakis.gr/el/ecert ).
Ανάλογο σύστημα ιχνηλασιμότητας εφαρμόζεται και στα κρεοπωλεία των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, σε όλα τα προϊόντα κρεοπωλείου, με το μοναδικό lot number να εξασφαλίζει την προέλευση και τον παραγωγό κάθε ζώου. Αρνιά και κατσίκια μόνο Κρήτης, με το καθένα να συνοδεύεται από την ταυτότητα του. Ο καταναλωτής γνωρίζει με αυτόν τον τρόπο όλα τα στοιχεία για τον κτηνοτρόφο και το μέρος εκτροφής και σφαγής για το προϊόν που αγοράζει, από την γέννηση του ζώου ως το κρεοπωλείο του καταστήματος.
 
Σας περιμένουμε και φέτος δίπλα στους παραγωγούς μας, να απολαύσουμε μαζί τους θησαυρούς του τόπου μας.
 
 
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ενέργεια «Με Υπερηφάνεια» εδώ : https://www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia
 

 

Περισσότερα...

18/01/2023
GenNext-ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ: Εκδήλωση Startup Factory στον Άγιο Νικόλαο
17/01/2023
Green Pass – Ενέργεια αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πράσινες Πηγές!
28/12/2022
Μοιράζουμε παιχνίδια και χαρά σε όλα τα παιδιά!
22/12/2022
5.000€ σε δωροεπιταγές σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες σε συνεργασία με την Unilever
21/12/2022
Καλές Γιορτές με δώρα και δωροεπιταγές από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης
16/12/2022
Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 18/12
13/12/2022
20 χρόνια max Αλικαρνασσού

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες