EN

Ολοκληρώθηκε η παράδοση ιατρικού εξοπλισμού 50.000€ στις τοπικές δομές υγείας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
28/07/2021
Η μεγάλη δράση δωρεάς ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού στις Δομές Υγείας της Κρήτης από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια δωρεά συνολικού ύψους 50.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η δράση, η οποία εντάσσεται στο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και υλοποιείται με τη συνεργασία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ως στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλεται από το υγειονομικό προσωπικό στις Δομές του τόπου μας και να καλύψει βασικές ανάγκες, όπου αυτές εντοπίζονται.
 
 
Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν στη Βραχεία Νοσηλεία του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου στο 3ο χλμ Ηρακλείου Μοιρών για την κάλυψη αναγκών του, δύο πιεσόμετρα και οξύμετρα τροχήλατα, μια συσκευή φυγοκέντρησης αίματος 28 θέσεων, ένας  απινιδωτής μόνιτορ με εξωτερικό βηματοδότη, πιεσόμετρα και στηθοσκόπια επαγγελματικά, ένα φορείο και σανίδα ασθενών υδραυλικής λειτουργίας, δύο τραπέζια νοσηλείας τροχήλατα και ντουλάπες φαρμάκων.
 
Επίσης, ολοκληρώθηκε η παράδοση στο Κέντρο Υγείας Χανίων στη Λεωφ. Καραμανλή 99 ενός φωτοτυπικού μηχανήματος Α3 Laser τεχνολογίας με λειτουργίες αντιγραφής, εκτύπωσης και έγχρωμης σάρωσης για τις ανάγκες λειτουργίας του και στο ΤΟ.Μ.Υ. Νομού Χανίων στην Καποδιστρίου & Δραγούμη μια συσκευή φυγοκέντρησης αίματος 28 θέσεων και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. Επιπλέον, χορηγήσαμε στο Κέντρο Υγείας Ρεθύμνου ένα αυτόματο απινιδωτή Saver One Standard για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής του Ρεθύμνου.
 
 
Επιπλέον, προχωρήσαμε στην παράδοση αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας, και συγκεκριμένα χορηγήσαμε μια αναπνευστική συσκευή C-PAP, ένα holter ρυθμού, ένα φορητό υπερηχοτομογράφο παλάμης και ένα 12κάναλο ηλεκτροκαρδιογράφο. Ο εξοπλισμός θα βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου να ανταποκριθεί καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.
 
 
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο εντάσσεται στο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε.,  έχει ήδη ολοκληρωθεί η δωρεά τριών κλιματιστικών στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στα Πολυδύναμα Ιατρεία Ζαρού και Τυμπακίου, καθώς και η κάλυψη των αναγκών τους σε καθαριστικά (χλωρίνες, πολυκαθαριστικά, σακούλες και αναλώσιμα), για έναν ολόκληρο χρόνο σε συνεργασία με την εταιρεία Unilever.
Επίσης, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. έχει ολοκληρώσει και την προσφορά ενός φορητού σύγχρονου ηλεκτροεγκεφαλογράφου για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ), σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΕΓΑ. Η συσκευή χρησιμοποιείται για τη διάγνωση παθήσεων των κινητικών νευρώνων και των εγκεφαλικών μυών και για τον έλεγχο ασθενειών, όπως η επιληψία, οι ενδοκρανιακές λοιμώξεις, οι εγκεφαλοαγγειακές νόσοι και εγκεφαλικοί όγκοι.
 « Είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλει το σύνολο των ανθρώπων του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αυτή την κρίσιμη στιγμή, σε όλες τις δομές της Κρήτης. Δίπλα στους συμπολίτες μας, με αίσθημα ευθύνης, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των τοπικών δομών υγείας. Αυτή η προσφορά, που έρχεται σε συνέχεια της περυσινής μας δωρεάς μέσων ατομικής προστασίας για τη θωράκιση των εργαζομένων στις δημόσιες υγειονομικές μονάδες της Κρήτης, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι ο δικός μας τρόπος για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους αυτούς που δίνουν τη μεγάλη μάχη στα νοσοκομεία και τοπικές δομές υγείας της Κρήτης. Είμαστε δίπλα σας, σας ευχαριστούμε.».
 
Οι δωρεές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και σε άλλες Δομές Υγείας, ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, αλλά και ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλες και όλους αυτούς που βρίσκονται εδώ και μήνες στην πρώτη μάχη με τον κορωνοϊό.
 
 
 
 
 

Περισσότερα...

22/09/2023
Φτιάχνουμε snack με τους μικρούς μας φίλους!
13/09/2023
ΟΦΗ και Super Markets Χαλκιαδάκης
06/09/2023
Η μεγάλη οικογένεια της Κρήτης!
05/09/2023
Ο πιο καλός ο μαθητής είναι…ο Χαλκιαδάκης!
31/08/2023
Ώρα για παιχνίδι! Μπείτε στην κλήρωση για 20 PS5 & 20 Apple Watch 8!
03/08/2023
Ώρα για παιχνίδι! Κερδίστε 20 PS5 & 20 Apple Watch 8!
19/07/2023
Τα μαλλιά σου κερδίζουν λάμψη στα super markets Χαλκιαδάκης

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες