EN

Τρία χρυσά βραβεία για τη Χαλκιαδάκης Α.Ε. στα "Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2015"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
21/09/2015
Τελετή Απονομής σελφ σέρβις Excellence Awards 2015
 
Επιβράβευση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, παρουσία του Υπ. Οικονομίας κ. Νίκου Χριστοδουλάκη
 
Σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν και φέτος οι επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ και προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων, που υλοποίησαν καινοτόμες πρωτοβουλίες με σημαντικά αποτελέσματα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της δραστηριότητάς τους, στα «σελφ σέρβις Excellence Awards2015». Η απονομή των βραβείων, που διοργανώνουν το περιοδικό «σελφ σέρβις» της Boussias Communications και το Εργαστήριο ΗλεκτρονικούΕμπορίου & Επιχειρείν –ELTRUN- του Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου, σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Balux Prive, στην Αθήνα.

Πάνω από 250 σημαντικά στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και ακαδημαϊκοί συμμετείχαν σε μια πραγματική γιορτή του πνεύματος δημιουργίας, καινοτομίας και συνεργασίας. Η μεγάλη συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία, αλλά και στην τελετή απονομής των βραβείων, όπως σημειώθηκε από όλους, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω της δύσκολης περιόδου στην οποία αποφασίστηκαν και υλοποιήθηκαν οι πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων του κλάδου των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων.

«Η Ελλάδα Μπορεί»

Τον θεσμό που αναδεικνύει τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του κλάδου των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων χαιρέτισε ο Υπουργός Οικονομίας κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, επαινώντας τις επιχειρήσεις που δεν πτοούνται από τις δυσκολίες και επενδύουν στην ανάπτυξη. «Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό», τόνισε, «να βλέπει κανείς επιχειρήσεις, ειδικά του κλάδου των τροφίμων, να αγωνίζονται να επιβιώσουν και να το επιτυγχάνουν». Και συνέχισε προτρέποντας τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν να επενδύουν στην εξωστρέφεια και την καινοτομία, «με τον ίδιο δυναμισμό, αφού οι επενδύσεις είναι αυτό που χρειάζεται η ελληνική οικονομία, μετά από μια μακρά περίοδο αποεπένδυσης, για να οδηγηθεί η χώρα στην ανάκαμψη».

Μεγάλοι νικητές – Τιμητικά Βραβεία Συνεισφοράς «Life Achievement»

Στους μεγάλους νικητές των βραβείων είναι η εταιρία Χαλκιαδάκης ΑΕ που έλαβε 3 Χρυσά βραβεία:
  1. ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας»,«Κρητικός Λαχανόκηπος», που αφορά την ασφάλεια οπωροκηπευτικών.
  2.  ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Κοινές Ενέργειες CSR» με Ελαΐς Unilever, «Αποθεματικό Αγάπης», που αφορά την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και συγκεκριμένα την διανομή προϊόντων αξίας 70.000€ στα κοινωνικά παντοπωλεία της Κρήτης.
  3. ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Κοινές Προωθητικές Ενέργειες» με Ελαΐς Unilever, «Κρέατος και ζωμών Ψυγείου».
Υποστηρικτές του θεσμού

Τα βραβεία τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, ενώ είχαν την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).
 
 
 

Περισσότερα...

05/11/2018
Κλήρωση για 12 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ΑΟΧ Κισσαμικού
06/11/2018
Στηρίζουμε τον αθλητισμό του τόπου μας, στηρίζουμε τον αθλητισμό σε όλη την Κρήτη.
26/10/2018
Κάνε μία ευχή!
12/09/2018
Είμαστε κοντά στους Πολύτεκνους σε όλη την Κρήτη
22/08/2018
Όλη η Κρήτη Μια Αγκαλιά! Συνεργασία με την Sarantis για στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων Κρήτης
16/07/2018
Χρυσό βραβείο για τη συνεργασία και προώθηση των τοπικών παραγωγών στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης – Διάκριση και για τις «πράσινες» δράσεις της εταιρείας
22/06/2018
Τα s/m Χαλκιαδάκης στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζουν τις δομές υγείας σε ολόκληρη την Κρήτη!
 
© 2018 - Χαλκιαδάκης
×
Δες αν κέρδισες