EN

Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος
  • Διάφορα μέρη από το ζώο (σπάλα, παϊδάκια και μπούτι), για μια πιο ισορροπημένη αναλογία ψαχνού – λίπους – οστών και το σημαντικότερο, ποικιλία στη γεύση.
  • Δεντρολίβανο ή θυμάρι ή ρίγανη μπόλικο για να πάρει ωραία μυρωδιά.
  • Το αλάτι και το πιπέρι μην το λυπηθείς
  • Ένα καλό μασάζ .Ρίξε αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά της αρεσκείας σου και λίγο λάδι .Τρίψε καλά το κρέας ώστε να απορροφήσει τη όλη νοστιμιά.
  • Άφησέ το να «ξεκουραστεί» τουλάχιστον για μισή ώρα στο ψυγείο.
  • Τοποθετησε το σε ταψί ή σε γάστρα και σκεπάσε το με λαδόκολλα ή με το καπάκι.
  • Ξεσκεπάζεις το τελευταίο μισάωρο για να πάρει χρώμα.

Περισσότερα...

18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook
03/03/2022
Χταπόδι στιφάδο με μέλι - The_coook
11/02/2022
Κέικ Χαρούπι - The_coook
09/02/2022
Μοσχάρι Μπουργκινιόν - The_coook
20/12/2021
Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες