Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος
Διάφορα μέρη από το ζώο (σπάλα, παϊδάκια και μπούτι), για μια πιο ισορροπημένη αναλογία ψαχνού – λίπους – οστών και το σημαντικότερο, ποικιλία στη γεύση.
Δεντρολίβανο ή θυμάρι ή ρίγανη μπόλικο για να πάρει ωραία μυρωδιά.
Το αλάτι και το πιπέρι μην το λυπηθείς
Ένα καλό μασάζ .Ρίξε αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά της αρεσκείας σου και λίγο λάδι .Τρίψε καλά το κρέας ώστε να απορροφήσει τη όλη νοστιμιά.
Άφησέ το να «ξεκουραστεί» τουλάχιστον για μισή ώρα στο ψυγείο.
Τοποθετησε το σε ταψί ή σε γάστρα και σκεπάσε το με λαδόκολλα ή με το καπάκι.
Ξεσκεπάζεις το τελευταίο μισάωρο για να πάρει χρώμα.