EN

Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος
  • Διάφορα μέρη από το ζώο (σπάλα, παϊδάκια και μπούτι), για μια πιο ισορροπημένη αναλογία ψαχνού – λίπους – οστών και το σημαντικότερο, ποικιλία στη γεύση.
  • Δεντρολίβανο ή θυμάρι ή ρίγανη μπόλικο για να πάρει ωραία μυρωδιά.
  • Το αλάτι και το πιπέρι μην το λυπηθείς
  • Ένα καλό μασάζ .Ρίξε αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά της αρεσκείας σου και λίγο λάδι .Τρίψε καλά το κρέας ώστε να απορροφήσει τη όλη νοστιμιά.
  • Άφησέ το να «ξεκουραστεί» τουλάχιστον για μισή ώρα στο ψυγείο.
  • Τοποθετησε το σε ταψί ή σε γάστρα και σκεπάσε το με λαδόκολλα ή με το καπάκι.
  • Ξεσκεπάζεις το τελευταίο μισάωρο για να πάρει χρώμα.

Περισσότερα...

07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα
12/10/2022
Σοκολατένια Muffin - Littlehands_blw
31/08/2022
Energy balls - The_coook
31/08/2022
Σουβλάκια Φρούτων & Λαχανικών - The_coook
01/07/2022
Μπρουσκέτες με τονοσαλάτα - The_coook

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες