EN

Crumble - The_coook

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
18/05/2022
Τι καλύτερο από ένα πρωινό, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και τέλεια γεύση;
 
Ετοιμάστε τη γρήγορη και εύκολη συνταγή του Food Blogger • Σάκη Τολίκα • the_coook για crumble με φρέσκιες, ζουμερές φράουλες και συνδυάστε τη με γιαούρτι. Εκτός από την απόλαυση που σας προσφέρει αυτό το πρωινό, σας γεμίζει ενέργεια για να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας!
 
 
Υλικά συνταγής:
 
  • 500 γρ. φράουλες 
  • 75 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 2 κ.σ κορν φλάουρ

Για το crumble:
 
  • 100 γρ. κρύο βούτυρο LURPAK Mini Blocks
  • 250 γρ. βρώμη
  • 50 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ κανέλα
 
Για το σερβίρισμα:
 
 
Εκτέλεση συνταγής: 
 
  1. Κόβουμε τις φραουλες στη μέση.
  2. Τις βάζουμε σε μεγάλο μπολ με τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να τα φρούτα να βγάλουν υγρασία. 
  3. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κάνουμε τον κραμπλ.
  4. Σε ένα μπολ βάζεις όλα τα υλικά του κραμπλ και με χέρια ανακατεύεις. Στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολο, όσο όμως δουλεύεις το μείγμα θα αρχίσει να ομογενοποιείται, σαν τριφτή ζύμη. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε πρώτα τις φράουλες με όση υγρασία έχουν βγάλει και από πάνω απλώνουμε το κραμπλ. 
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, 180 βαθμούς αέρα, για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να πατεί η επιφάνεια ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
  6. Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνου με για 10 λεπτά και σερβίρουμε.
  7. Συνδυάζεται τέλεια με γιαούρτι.
 
 
 

Περισσότερα...

11/08/2023
Καπρικό στον φούρνο του σπιτιού
13/06/2023
Καμμένο cheesecake των Βάσκων - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Σοκολατόπιτα με σμέουρα - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Μπάρες με βρώμη και μπανάνα - Στέλιος Παρλιάρος
07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες