EN

Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Εκτέλεση χταπόδι

Βάζουμε μία κατσαρόλα πάνω στη φωτιά για να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε μέσα το χταπόδι και ‘όλα τα υλικά.Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε το χταπόδι για 1 ώρα περίπου. Τέλος τρίβουμε το πιπέρι και αλατίζουμε αφού δοκιμάσουμε πρώτα. 
 
Εκτέλεση φάβα
 
Ξεπλένουμε καλά τη φάβα, 2-3 φορές.Βάζουμε τη φάβα σε μια κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό .Μόλις πάρει βράση, ανακατεύουμε τακτικά, την ξαφρίζουμε και προσθέτουμε το αλάτι και τα κρεμμύδια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη φάβα να βράσει μέχρι μαλακώσει ,να χυλώσει και να πήξει. Τέλος, λιώνουμε τη φάβα τα κρεμμύδια με μπίμερ ή μούλτι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Περισσότερα...

12/10/2022
Σοκολατένια Muffin - Littlehands_blw
31/08/2022
Energy balls - The_coook
31/08/2022
Σουβλάκια Φρούτων & Λαχανικών - The_coook
01/07/2022
Μπρουσκέτες με τονοσαλάτα - The_coook
18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες