EN

Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Εκτέλεση χταπόδι

Βάζουμε μία κατσαρόλα πάνω στη φωτιά για να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε μέσα το χταπόδι και ‘όλα τα υλικά.Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε το χταπόδι για 1 ώρα περίπου. Τέλος τρίβουμε το πιπέρι και αλατίζουμε αφού δοκιμάσουμε πρώτα. 
 
Εκτέλεση φάβα
 
Ξεπλένουμε καλά τη φάβα, 2-3 φορές.Βάζουμε τη φάβα σε μια κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό .Μόλις πάρει βράση, ανακατεύουμε τακτικά, την ξαφρίζουμε και προσθέτουμε το αλάτι και τα κρεμμύδια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη φάβα να βράσει μέχρι μαλακώσει ,να χυλώσει και να πήξει. Τέλος, λιώνουμε τη φάβα τα κρεμμύδια με μπίμερ ή μούλτι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Περισσότερα...

11/08/2023
Καπρικό στον φούρνο του σπιτιού
13/06/2023
Καμμένο cheesecake των Βάσκων - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Σοκολατόπιτα με σμέουρα - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Μπάρες με βρώμη και μπανάνα - Στέλιος Παρλιάρος
07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες