EN

Γαριδοκεφτέδες στον φούρνο - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Βράζουμε τις γαρίδες για 1 λεπτό. Τις στραγγίζουμε και βάζουμε τις μισές στο μπλέντερ με ελαιόλαδο κρεμμύδι και σκόρδο. Τις υπόλοιπες τις ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε λίγο και βάζουμε στο ψυγείο μισή ώρα. Στη συνέχεια προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 και στρώνουμε μία λαδόκολλα στο ταψί. Δημιουργούμε κεφτεδάκια και τα αραδιάζουμε στο ταψί. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε με μία δροσερή σαλάτα.
 

Περισσότερα...

03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Κουτεντάκης - Ποιοτικό Κρέας
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες