EN

Γεύμα μαθητών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
09/06/2020
Σημαντική στην ημερήσια πρόσληψη των μαθητών είναι η κατανάλωση γευμάτων με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στη μνήμη, τη συγκέντρωση, ακόμη και την ανακούφιση από το έντονο στρες.

Γι' αυτό στα γεύματά τους πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα ψάρι.

Ιδέα γεύματος:
 
  • Ζυμαρικά ολικής με φιλέτο τόνου και λαχανικά.
Τα γεύματα που τρώνε οι μαθητές εκτός από υγιή θα πρέπει να είναι νόστιμα και να σερβίρονται ελκυστικά!
 
Μια νόστιμη και υγιεινή πρόταση από τη διαιτολόγο Σεβίνα Μαστρογιάννη. 

Περισσότερα...

22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες