EN

Γιορτινό Ζεστό Κρασί - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
20/12/2021
Υλικά συνταγής:
 
  • 1 λίτρο Syrah
  • 200ml μαυροδάφνη
  • 200ml κονιάκ
  • 1 πορτοκάλι
  • 3 αστεροειδείς γλυκάνισους
  • 3 ξυλαράκια κανέλα
  • 300ml μέλι
  • Φλούδα από 1 λεμόνι
  • 2-3 μοσχοκάρφια
  • 1 ρόδι
 
Εκτέλεση: 
 
Σε μία κατσαρόλα με σβηστό το μάτι βάζουμε όλα τα υλικά ξεκινώντας από τα οινοπνευματώδη. Λίγο πριν βράσει το μείγμα μας -δεν πρέπει να βράσει για να μην εξατμιστεί το αλκοόλ- μόνο να ζεσταθεί, σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το μέλι.
 
Ανακατεύουμε να λιώσει το μέλι και σερβίρουμε ζεστό με ότι έχει μέσα το κρασί μας σε κάθε ποτήρι, πορτοκάλι, κανέλα, γλυκάνισο, μοσχοκάρφια. Στο τέλος, αφού σερβίρουμε, βάζουμε και σπόρους ροδιού!

Περισσότερα...

11/08/2023
Καπρικό στον φούρνο του σπιτιού
13/06/2023
Καμμένο cheesecake των Βάσκων - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Σοκολατόπιτα με σμέουρα - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Μπάρες με βρώμη και μπανάνα - Στέλιος Παρλιάρος
07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες