EN

Σαλάτα με ψητά παντζάρια και καρπούς - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
04/01/2020

Σαλάτα με ψητά παντζάρια και καρπούς

 

Διάφορες πρασινάδες για σαλάτα

2 ψητά παντζάρια

Σπόρους από ½ ρόδι

3 κ.σ. καρύδια στο γουδί και λίγα ακόμα

3 κ.σ. μούρα ξερά

2  κ.σ. κουκουνάρι

Αλάτι

6 ντοματίνια

 

Για το Dressing

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ.  μέλι

3 κ.σ. ξίδι

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι-πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί βάζουμε τα παντζάρια. Όταν ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα κόβουμε κυδωνάτα. Ετοιμάζουμε το dressing και βουτάμε μέσα τα παντζάρια μας. Σε μία πιατέλα τις πρασινάδες. Προσθέτουμε τα μούρα, τα ντοματίνια,το ρόδι, το κουκουνάρι.  Σε ένα πιατάκι βάζουμε το καρύδι σπασμένο σε σκόνη και περνάμε τα παντζάρια μας. Τα βάζουμε στη σαλάτα. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο dressing και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε ολόκληρα καρύδια αλλά και το τρίμμα καρύδιού.

Περισσότερα...

03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Γαριδοκεφτέδες στον φούρνο - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Κουτεντάκης - Ποιοτικό Κρέας
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες