EN

Σαλάτα με φασόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
20/11/2020
Συστατικά 
 
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • 2 μικρά αγγουράκια
  • 1 μέτρια πιπεριά
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 5 μεγάλες ελιές 
  • 1φλυτζ. κατεψυγμένα φασόλια
  • 2 κ.σούπας κομμένο μαϊντανό 
  • 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • Ρίγανη, αλάτι
 
 
Εκτέλεση 

Βράζετε τα φασόλια με λίγο θαλασσινό αλάτι.
Ψιλοκόβετε τα λαχανικά και τα ρίχνετε σε ένα βαθύ πιάτο με τα φασόλια και τις ελιές. Έπειτα ρίχνετε το ντρεσινγκ ( 2 κ.σούπας ελαιόλαδο με 1κ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο). Σερβίρετε με κρίθινο παξιμάδι ολικής.
 
Μια υγιεινή, νηστίσιμη πρόταση από τη διαιτολόγο Σεβίνα Μαστρογιάννη

Περισσότερα...

03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Γαριδοκεφτέδες στον φούρνο - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Κουτεντάκης - Ποιοτικό Κρέας
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες