EN

Σαλάτα με γαρίδες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
20/11/2020
Συστατικά
 
  • 100γρ.Γαρίδες κατεψυγμένες
  • ½ αβοκάντο
  • 5 φύλλα μαρούλι 
  • 1 φλυτζ. Πέννες ολικής
  • 1φλυτζ. ντοματίνια 
  • ½  λεμόνι
  • Αλάτι, ρίγανη
 
 
Εκτέλεση 
 
Σε ένα τηγάνι με 1 κ.σουπας ελαιόλαδο σοτάρετε τις γαρίδες με 1 κ.γλυκού ρίγανη για 4' και από τις δύο μεριές. Έπειτα ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα ρίχνετε σε ένα βαθύ πιάτο μαζί με τις γαρίδες. Τέλος, ρίχνετε το ντρεσινγκ.

Για το ντρεσινγκ χτυπάτε 2κ.σούπας χυμό από λεμόνι , λίγο ξύσμα, 1/2 αβοκάντο και 2κ.σούπας ελαιόλαδο, 1 κ.γλυκού σιρόπι σφένδαμου ή μέλι και αλάτι. Αν θέλετε παραπάνω γεύση, προσθέστε λίγο σκόρδο.
 
Μια υγιεινή, νηστίσιμη πρόταση από τη διαιτολόγο Σεβίνα Μαστρογιάννη. 
 

Περισσότερα...

22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες