EN

Σαλάτα με γαρίδες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
20/11/2020
Συστατικά
 
  • 100γρ.Γαρίδες κατεψυγμένες
  • ½ αβοκάντο
  • 5 φύλλα μαρούλι 
  • 1 φλυτζ. Πέννες ολικής
  • 1φλυτζ. ντοματίνια 
  • ½  λεμόνι
  • Αλάτι, ρίγανη
 
 
Εκτέλεση 
 
Σε ένα τηγάνι με 1 κ.σουπας ελαιόλαδο σοτάρετε τις γαρίδες με 1 κ.γλυκού ρίγανη για 4' και από τις δύο μεριές. Έπειτα ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα ρίχνετε σε ένα βαθύ πιάτο μαζί με τις γαρίδες. Τέλος, ρίχνετε το ντρεσινγκ.

Για το ντρεσινγκ χτυπάτε 2κ.σούπας χυμό από λεμόνι , λίγο ξύσμα, 1/2 αβοκάντο και 2κ.σούπας ελαιόλαδο, 1 κ.γλυκού σιρόπι σφένδαμου ή μέλι και αλάτι. Αν θέλετε παραπάνω γεύση, προσθέστε λίγο σκόρδο.
 
Μια υγιεινή, νηστίσιμη πρόταση από τη διαιτολόγο Σεβίνα Μαστρογιάννη. 
 

Περισσότερα...

20/11/2020
Σαλάτα με φασόλια
13/11/2020
Μπουκίτσες βρώμης με μήλο και ταχίνι
23/10/2020
Tαρτάκια Γιαουρτιού
07/09/2020
Σοκολατένιες μπάρες χωρίς ζάχαρη
07/09/2020
Θρεπτικά σνακ και διατροφικά tips για μαθητές
23/07/2020
Πιες τον χυμό σου!
 
© 2020 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες