EN

Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Βράζουμε τα φασόλια και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα προσθέτουμε μέσα στα φασόλια.Σε ένα μπολ βάζουμε το  ταχίνι, προσθέτουμε το νερό, ξύσμα και χυμό λάιμ, αλάτι, πιπέρι.Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα μέχρι να ενωθούν. Σερβίρουμε.

Περισσότερα...

03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Γαριδοκεφτέδες στον φούρνο - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Κουτεντάκης - Ποιοτικό Κρέας
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες