EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Σπουγιαδάκη - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
26/02/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Η κρεοπώλισσά μας κα. Κατερίνα Σπουγιαδάκη από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών μας συμβουλεύει να μαγειρεύουμε και να ψήνουμε το κρέας μας, όχι αμέσως μόλις το βγάλουμε από το ψυγείο, αλλά όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Αποφεύγουμε να ψήνουμε το κρέας παγωμένο, ειδικά όταν είναι μοσχαρίσιο, για να πραγματοποιηθεί σωστό και ομοιόμορφο ψήσιμο! 

Περισσότερα...

20/12/2021
Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη
20/12/2021
Χριστουγεννιάτικο Μπαστούνι - Εύα Παρακεντάκη
20/12/2021
Γιορτινό Ζεστό Κρασί - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες