EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Σπουγιαδάκη - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
26/02/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Η κρεοπώλισσά μας κα. Κατερίνα Σπουγιαδάκη από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών μας συμβουλεύει να μαγειρεύουμε και να ψήνουμε το κρέας μας, όχι αμέσως μόλις το βγάλουμε από το ψυγείο, αλλά όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Αποφεύγουμε να ψήνουμε το κρέας παγωμένο, ειδικά όταν είναι μοσχαρίσιο, για να πραγματοποιηθεί σωστό και ομοιόμορφο ψήσιμο! 

Περισσότερα...

03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Γαριδοκεφτέδες στον φούρνο - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Κουτεντάκης - Ποιοτικό Κρέας
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες