EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Σπουγιαδάκη - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
26/02/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Η κρεοπώλισσά μας κα. Κατερίνα Σπουγιαδάκη από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών μας συμβουλεύει να μαγειρεύουμε και να ψήνουμε το κρέας μας, όχι αμέσως μόλις το βγάλουμε από το ψυγείο, αλλά όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Αποφεύγουμε να ψήνουμε το κρέας παγωμένο, ειδικά όταν είναι μοσχαρίσιο, για να πραγματοποιηθεί σωστό και ομοιόμορφο ψήσιμο! 

Περισσότερα...

18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook
03/03/2022
Χταπόδι στιφάδο με μέλι - The_coook
11/02/2022
Κέικ Χαρούπι - The_coook
09/02/2022
Μοσχάρι Μπουργκινιόν - The_coook
20/12/2021
Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες