EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Κώστας Καργάκης από τις Μοίρες μας προτείνει να βάζουμε αλάτι στο κρέας λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά και να προσθέτουμε το λεμόνι στο τέλος για να μη μαλακώσει. Το πιο σημαντικό είναι να το απολαμβάνουμε ζεστό και ζουμερό! 

Περισσότερα...

20/12/2021
Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη
20/12/2021
Χριστουγεννιάτικο Μπαστούνι - Εύα Παρακεντάκη
20/12/2021
Γιορτινό Ζεστό Κρασί - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες