EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Σκεπάρνης - Μαρινάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
26/02/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κ. Μανώλης Σκεπάρνης από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στην Ούλαφ Πάλμε μας προτείνει να αφήνουμε το κρέας μας να ξεκουραστεί από την προηγούμενη μέρα σε μια όξινη μαρινάδα με λεμόνι, πορτοκάλι ή τομάτα για να διασπαστούν οι ιστοί του κρέατος και να γίνει εξαιρετικά τρυφερό. Το αλάτι δεν πρέπει να προστίθεται στη μαρινάδα, αλλά προς το τέλος του ψησίματος για να παραμείνει ζουμερό το κρέας! 

Περισσότερα...

18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook
03/03/2022
Χταπόδι στιφάδο με μέλι - The_coook
11/02/2022
Κέικ Χαρούπι - The_coook
09/02/2022
Μοσχάρι Μπουργκινιόν - The_coook
20/12/2021
Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες