EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Σκεπάρνης - Μαρινάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
26/02/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κ. Μανώλης Σκεπάρνης από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στην Ούλαφ Πάλμε μας προτείνει να αφήνουμε το κρέας μας να ξεκουραστεί από την προηγούμενη μέρα σε μια όξινη μαρινάδα με λεμόνι, πορτοκάλι ή τομάτα για να διασπαστούν οι ιστοί του κρέατος και να γίνει εξαιρετικά τρυφερό. Το αλάτι δεν πρέπει να προστίθεται στη μαρινάδα, αλλά προς το τέλος του ψησίματος για να παραμείνει ζουμερό το κρέας! 

Περισσότερα...

11/08/2023
Καπρικό στον φούρνο του σπιτιού
13/06/2023
Καμμένο cheesecake των Βάσκων - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Σοκολατόπιτα με σμέουρα - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Μπάρες με βρώμη και μπανάνα - Στέλιος Παρλιάρος
07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες