EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Σκεπάρνης - Μαρινάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
26/02/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κ. Μανώλης Σκεπάρνης από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στην Ούλαφ Πάλμε μας προτείνει να αφήνουμε το κρέας μας να ξεκουραστεί από την προηγούμενη μέρα σε μια όξινη μαρινάδα με λεμόνι, πορτοκάλι ή τομάτα για να διασπαστούν οι ιστοί του κρέατος και να γίνει εξαιρετικά τρυφερό. Το αλάτι δεν πρέπει να προστίθεται στη μαρινάδα, αλλά προς το τέλος του ψησίματος για να παραμείνει ζουμερό το κρέας! 

Περισσότερα...

22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες