EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Ψωμάς - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Κώστας Ψωμάς από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στη Σητεία μας προτείνει, όταν ψήνουμε στη σχάρα, να τοποθετούμε το κρέας στην αρχή σε δυνατή φωτιά για να το θωρακίσουμε κι έπειτα να συνεχίζουμε με αργό ψήσιμο για τέλειο, ζουμερό αποτέλεσμα! 
 
Την Τσικνοπέμπτη σαν θα μπεις μέσα στου Χαλκιαδάκη, 
θα βρεις πανσέτα μπόλικη, μπριζόλα και σουβλάκι! 
 

Περισσότερα...

03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Γαριδοκεφτέδες στον φούρνο - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Κουτεντάκης - Ποιοτικό Κρέας
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες