EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Ψωμάς - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Κώστας Ψωμάς από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στη Σητεία μας προτείνει, όταν ψήνουμε στη σχάρα, να τοποθετούμε το κρέας στην αρχή σε δυνατή φωτιά για να το θωρακίσουμε κι έπειτα να συνεχίζουμε με αργό ψήσιμο για τέλειο, ζουμερό αποτέλεσμα! 
 
Την Τσικνοπέμπτη σαν θα μπεις μέσα στου Χαλκιαδάκη, 
θα βρεις πανσέτα μπόλικη, μπριζόλα και σουβλάκι! 
 

Περισσότερα...

22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες