EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Ψωμάς - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Κώστας Ψωμάς από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στη Σητεία μας προτείνει, όταν ψήνουμε στη σχάρα, να τοποθετούμε το κρέας στην αρχή σε δυνατή φωτιά για να το θωρακίσουμε κι έπειτα να συνεχίζουμε με αργό ψήσιμο για τέλειο, ζουμερό αποτέλεσμα! 
 
Την Τσικνοπέμπτη σαν θα μπεις μέσα στου Χαλκιαδάκη, 
θα βρεις πανσέτα μπόλικη, μπριζόλα και σουβλάκι! 
 

Περισσότερα...

11/08/2023
Καπρικό στον φούρνο του σπιτιού
13/06/2023
Καμμένο cheesecake των Βάσκων - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Σοκολατόπιτα με σμέουρα - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Μπάρες με βρώμη και μπανάνα - Στέλιος Παρλιάρος
07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες