EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Ψωμάς - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Κώστας Ψωμάς από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στη Σητεία μας προτείνει, όταν ψήνουμε στη σχάρα, να τοποθετούμε το κρέας στην αρχή σε δυνατή φωτιά για να το θωρακίσουμε κι έπειτα να συνεχίζουμε με αργό ψήσιμο για τέλειο, ζουμερό αποτέλεσμα! 
 
Την Τσικνοπέμπτη σαν θα μπεις μέσα στου Χαλκιαδάκη, 
θα βρεις πανσέτα μπόλικη, μπριζόλα και σουβλάκι! 
 

Περισσότερα...

18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook
03/03/2022
Χταπόδι στιφάδο με μέλι - The_coook
11/02/2022
Κέικ Χαρούπι - The_coook
09/02/2022
Μοσχάρι Μπουργκινιόν - The_coook
20/12/2021
Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες