EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Χατζησάββας - Μαρινάδα Χοιρινού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Κίμων Χατζησάββας από το s/m Χαλκιαδάκης στην Ιεράπετρα μας αποκαλύπτει τη δική του συνταγή για μαρινάδα χοιρινού, προτού το ψήσουμε στα κάρβουνα! 
Τοποθετούμε το χοιρινό κρέας σε ένα σκεύος και το ραντίζουμε με μπούκοβο -όχι καυτερό- πάπρικα, ρίγανη, ξερό βασιλικό, θρούμπι και αλάτι. Αφήνουμε τη μαρινάδα μας να δέσει για περίπου μισή ώρα και το κρέας μας είναι έτοιμο για ψήσιμο!
 
Την Τσικνοπέμπτη που έρχεται θα πρέπει να τσικνίσεις...
Με κρέας γαλλικής κοπής και αρνί που θα ψωνίσεις! 

Περισσότερα...

18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook
03/03/2022
Χταπόδι στιφάδο με μέλι - The_coook
11/02/2022
Κέικ Χαρούπι - The_coook
09/02/2022
Μοσχάρι Μπουργκινιόν - The_coook
20/12/2021
Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες