EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Χατζησάββας - Μαρινάδα Χοιρινού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Κίμων Χατζησάββας από το s/m Χαλκιαδάκης στην Ιεράπετρα μας αποκαλύπτει τη δική του συνταγή για μαρινάδα χοιρινού, προτού το ψήσουμε στα κάρβουνα! 
Τοποθετούμε το χοιρινό κρέας σε ένα σκεύος και το ραντίζουμε με μπούκοβο -όχι καυτερό- πάπρικα, ρίγανη, ξερό βασιλικό, θρούμπι και αλάτι. Αφήνουμε τη μαρινάδα μας να δέσει για περίπου μισή ώρα και το κρέας μας είναι έτοιμο για ψήσιμο!
 
Την Τσικνοπέμπτη που έρχεται θα πρέπει να τσικνίσεις...
Με κρέας γαλλικής κοπής και αρνί που θα ψωνίσεις! 

Περισσότερα...

12/10/2022
Σοκολατένια Muffin - Littlehands_blw
31/08/2022
Energy balls - The_coook
31/08/2022
Σουβλάκια Φρούτων & Λαχανικών - The_coook
01/07/2022
Μπρουσκέτες με τονοσαλάτα - The_coook
18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες