EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Χατζησάββας - Μαρινάδα Χοιρινού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Κίμων Χατζησάββας από το s/m Χαλκιαδάκης στην Ιεράπετρα μας αποκαλύπτει τη δική του συνταγή για μαρινάδα χοιρινού, προτού το ψήσουμε στα κάρβουνα! 
Τοποθετούμε το χοιρινό κρέας σε ένα σκεύος και το ραντίζουμε με μπούκοβο -όχι καυτερό- πάπρικα, ρίγανη, ξερό βασιλικό, θρούμπι και αλάτι. Αφήνουμε τη μαρινάδα μας να δέσει για περίπου μισή ώρα και το κρέας μας είναι έτοιμο για ψήσιμο!
 
Την Τσικνοπέμπτη που έρχεται θα πρέπει να τσικνίσεις...
Με κρέας γαλλικής κοπής και αρνί που θα ψωνίσεις! 

Περισσότερα...

22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες