EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Γ. Παπαδογιάννης - Χοιρινό Κοντοσούβλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Γιάννης Παπαδογιάννης από τα Χανιά μας προτείνει για την Τσικνοπέμπτη να ετοιμάσουμε και να ψήσουμε πεντανόστιμο χοιρινό κοντοσούβλι! 
 
Χρειαζόμαστε ποιοτικό χοιρινό από σπάλα χωρίς κόκκαλο σε στρογγυλές φέτες, το οποίο μαρινάρουμε για 24 ώρες σε γιαούρτι, λάδι, κρασί, τριμμένη τομάτα με λίγη ζάχαρη, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, γλυκιά πάπρικα και σκόρδο-κρεμμύδι αλεσμένα. 
 
Μόλις μαριναριστεί το κρέας μας, το περνάμε σε σούβλα με λίγες πιπεριές ανάμεσα και είναι έτοιμο για ψήσιμο! 

Περισσότερα...

18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook
03/03/2022
Χταπόδι στιφάδο με μέλι - The_coook
11/02/2022
Κέικ Χαρούπι - The_coook
09/02/2022
Μοσχάρι Μπουργκινιόν - The_coook
20/12/2021
Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες