EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Γ. Παπαδογιάννης - Χοιρινό Κοντοσούβλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Γιάννης Παπαδογιάννης από τα Χανιά μας προτείνει για την Τσικνοπέμπτη να ετοιμάσουμε και να ψήσουμε πεντανόστιμο χοιρινό κοντοσούβλι! 
 
Χρειαζόμαστε ποιοτικό χοιρινό από σπάλα χωρίς κόκκαλο σε στρογγυλές φέτες, το οποίο μαρινάρουμε για 24 ώρες σε γιαούρτι, λάδι, κρασί, τριμμένη τομάτα με λίγη ζάχαρη, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, γλυκιά πάπρικα και σκόρδο-κρεμμύδι αλεσμένα. 
 
Μόλις μαριναριστεί το κρέας μας, το περνάμε σε σούβλα με λίγες πιπεριές ανάμεσα και είναι έτοιμο για ψήσιμο! 

Περισσότερα...

11/08/2023
Καπρικό στον φούρνο του σπιτιού
13/06/2023
Καμμένο cheesecake των Βάσκων - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Σοκολατόπιτα με σμέουρα - Στέλιος Παρλιάρος
13/06/2023
Μπάρες με βρώμη και μπανάνα - Στέλιος Παρλιάρος
07/06/2023
Food Safety Tips
15/05/2023
Energy Balls - Littlehands_blw
13/04/2023
Αυγά Πασχαλινά με φυσικά χρώματα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 77088727000

 
© 2023 - Χαλκιαδάκης
Digital Marketing by Baked
×
Δες αν κέρδισες