EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Γ. Παπαδογιάννης - Χοιρινό Κοντοσούβλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Γιάννης Παπαδογιάννης από τα Χανιά μας προτείνει για την Τσικνοπέμπτη να ετοιμάσουμε και να ψήσουμε πεντανόστιμο χοιρινό κοντοσούβλι! 
 
Χρειαζόμαστε ποιοτικό χοιρινό από σπάλα χωρίς κόκκαλο σε στρογγυλές φέτες, το οποίο μαρινάρουμε για 24 ώρες σε γιαούρτι, λάδι, κρασί, τριμμένη τομάτα με λίγη ζάχαρη, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, γλυκιά πάπρικα και σκόρδο-κρεμμύδι αλεσμένα. 
 
Μόλις μαριναριστεί το κρέας μας, το περνάμε σε σούβλα με λίγες πιπεριές ανάμεσα και είναι έτοιμο για ψήσιμο! 

Περισσότερα...

03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Γαριδοκεφτέδες στον φούρνο - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Μ. Κουτεντάκης - Ποιοτικό Κρέας
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη - Κ. Καργάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες