EN

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Ι. Σταυρουλάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
02/03/2021
Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Ιωσήφ Σταυρουλάκης από το s/m Χαλκιαδάκης στο Ρέθυμνο μας συμβουλεύει όταν ψήνουμε στη ψησταριά να μην τρυπάμε με το πιρούνι το κρέας για να μη χάσει τους χυμούς του και γίνει στεγνό. Παράλληλα, τοποθετούμε το ψημένο κρέας σε μια γάστρα με καπάκι για να παραμείνει μαλακό και τρυφερό με τη βοήθεια των υδρατμών μέχρι να το απολαύσουμε στο τραπέζι μας! 

Περισσότερα...

22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Κρεατικά στον φούρνο: Τα μυστικά του σωστού ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
03/03/2021
Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο & οδηγίες ψησίματος - Εύα Παρακεντάκη
02/03/2021
Φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2021 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες