EN

Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
20/12/2021
Υλικά συνταγής:
 
  • 1 χρωματιστή πιπεριά
  • 4 αγγούρια Κνωσού
  • 200 γρ. ροκφόρ 
  • Προσούτο ή σαλάμι αέρος 
  • 6 τορτίγιες βαρκάκια (old de paso)
  • Λίγα κράνμπερις
  • Ροζ πιπέρι
  • Ρόδι
 
Εκτέλεση: 
 
Τρίβουμε με τα χέρια μας το ροκφόρ και γεμίζουμε τις βαρκούλες μας. Βάζουμε 3-4 κρανμπερις, ρόδι και το αλλαντικό της επιλογής μας. Με ένα κουπάτ αστέρι κόβουμε αστεράκια από χρωματιστές πιπεριές και τα στερεώνουμε στην κορυφή της οδοντογλυφίδας μας.
 
Με ένα πίλερ βγάζουμε φλούδες από τα αγγουράκια Κνωσού και τα περνάμε κυματιστά μέσα στην οδοντογλυφίδα όπου και την καρφώνουμε πάνω στο βαρκάκι. Βάζουμε και λίγους κόκκους από ροζ πιπέρι και σερβίρουμε σε πιατέλα.

Περισσότερα...

18/05/2022
Crumble - The_coook
09/04/2022
Pancakes Φούρνου - The_coook
03/03/2022
Γαρίδες Σαγανάκι - The_coook
03/03/2022
Χταπόδι στιφάδο με μέλι - The_coook
11/02/2022
Κέικ Χαρούπι - The_coook
09/02/2022
Μοσχάρι Μπουργκινιόν - The_coook
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες