EN

Χριστουγεννιάτικα Βαρκάκια - Εύα Παρακεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
20/12/2021
Υλικά συνταγής:
 
  • 1 χρωματιστή πιπεριά
  • 4 αγγούρια Κνωσού
  • 200 γρ. ροκφόρ 
  • Προσούτο ή σαλάμι αέρος 
  • 6 τορτίγιες βαρκάκια (old de paso)
  • Λίγα κράνμπερις
  • Ροζ πιπέρι
  • Ρόδι
 
Εκτέλεση: 
 
Τρίβουμε με τα χέρια μας το ροκφόρ και γεμίζουμε τις βαρκούλες μας. Βάζουμε 3-4 κρανμπερις, ρόδι και το αλλαντικό της επιλογής μας. Με ένα κουπάτ αστέρι κόβουμε αστεράκια από χρωματιστές πιπεριές και τα στερεώνουμε στην κορυφή της οδοντογλυφίδας μας.
 
Με ένα πίλερ βγάζουμε φλούδες από τα αγγουράκια Κνωσού και τα περνάμε κυματιστά μέσα στην οδοντογλυφίδα όπου και την καρφώνουμε πάνω στο βαρκάκι. Βάζουμε και λίγους κόκκους από ροζ πιπέρι και σερβίρουμε σε πιατέλα.

Περισσότερα...

20/12/2021
Χριστουγεννιάτικο Μπαστούνι - Εύα Παρακεντάκη
20/12/2021
Γιορτινό Ζεστό Κρασί - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Λυχναράκια Καστρινά - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αντικριστό Κρέας - Εύα Παρακεντάκη
22/04/2021
Αυγά πασχαλινά με φυσικά χρώματα - Εύα Παρακεντάκη
 
© 2022 - Χαλκιαδάκης
Site created by Baked
×
Δες αν κέρδισες